Gudang Informasi

Malatya Bina Çöktü / ABD'de 12 katlı bina çöktü, 99 kiÅŸiden haber yok / Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık.

Malatya Bina Çöktü / ABD'de 12 katlı bina çöktü, 99 kişiden haber yok / Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık.
Malatya Bina Çöktü / ABD'de 12 katlı bina çöktü, 99 kişiden haber yok / Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık.

Enkaz altından 8 kişi yaralı çıkarıldı ve enkazda başka birinin olup olmadığı ise ekipler tarafından. Şu ana kadar enkaz altından 11 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı. Merkez yeşilyurt ilçesi i̇nönü caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu belirtilen bir binada göçük meydana geldi. 1 day ago · malatya'da 3 katlı bir bina henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı çöktü. Malatya valisi aydın baruş, yaralıların sağlık.

Enkaz altından 8 kişi yaralı çıkarıldı ve enkazda başka birinin olup olmadığı ise ekipler tarafından. Antep'te Suriyeli ailenin kaldığı bina çöktü; anne
Antep'te Suriyeli ailenin kaldığı bina çöktü; anne from www.demokrathaber.org
1 day ago · malatya'da 3 katlı bir bina henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı çöktü. Merkez yeşilyurt ilçesi i̇nönü caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu belirtilen bir binada göçük meydana geldi. Malatya valisi aydın baruş, göçük meydana gelen binanın enkazından şu ana kadar 13 kişinin kurtarıldığını, 3 kişinin taburcu edildiğini, 2 kişinin yoğun bakımda tedavi. Malatya'da iş yerlerinin olduğu 2 katlı bir bina çöktü. Enkaz altından 8 kişi yaralı çıkarıldı ve enkazda başka birinin olup olmadığı ise ekipler tarafından. 1 day ago · son dakika gelen haberlere göre malatya'da bina çöktü bina çökmesinin ardından vatandaşlar, malatya'da deprem mi oldu, neden bina çöktü sorularının cevaplarını merak etti. 1 day ago · son dakika! 1 day ago · son dakika 17:36 malatya'da çöken 2 katlı binaya ait görüntüler ortaya çıktı 17:19 son dakika:

1 day ago · malatya'nın yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü, ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Malatya'nın yeşilyurt bölgesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 2 katlı bina, akşam. Binada olduğu belirtilen 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. 1 day ago · son dakika gelen haberlere göre malatya'da bina çöktü bina çökmesinin ardından vatandaşlar, malatya'da deprem mi oldu, neden bina çöktü sorularının cevaplarını merak etti. Şu ana kadar enkaz altından 11 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı. Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık. Enkaz altından 8 kişi yaralı çıkarıldı ve enkazda başka birinin olup olmadığı ise ekipler tarafından. Malatya'da iş yerlerinin olduğu 2 katlı bir bina çöktü. 1 day ago · malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü.enkaz altında çok sayıda yaralı var. Binada 27 kişinin olduğu iddia edildi. Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye, umke, jandarma, 112 sağlık ekibi sevk edildi. 1 day ago · son dakika! Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. 1 day ago · malatya'da 3 katlı bir bina henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı çöktü.

1 day ago · malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü.enkaz altında çok sayıda yaralı var. Malatya valisi aydın baruş, yaralıların sağlık. Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye, umke, jandarma, 112 sağlık ekibi sevk edildi. Şu ana kadar enkaz altından 11 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı. Enkaz altından 8 kişi yaralı çıkarıldı ve enkazda başka birinin olup olmadığı ise ekipler tarafından.

1 day ago · son dakika! Sarıyer Bahçeköy'de daha önce boÅŸaltılan 9 katlı bina çöktü
Sarıyer Bahçeköy'de daha önce boşaltılan 9 katlı bina çöktü from i.tv100.com
1 day ago · malatya'da 3 katlı bir bina henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı çöktü. 1 day ago · son dakika 17:36 malatya'da çöken 2 katlı binaya ait görüntüler ortaya çıktı 17:19 son dakika: Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık. Binada olduğu belirtilen 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Merkez yeşilyurt ilçesi i̇nönü caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu belirtilen bir binada göçük meydana geldi. 1 day ago · son dakika gelen haberlere göre malatya'da bina çöktü bina çökmesinin ardından vatandaşlar, malatya'da deprem mi oldu, neden bina çöktü sorularının cevaplarını merak etti. 1 day ago · malatya'nın yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü, ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Enkaz altından 8 kişi yaralı çıkarıldı ve enkazda başka birinin olup olmadığı ise ekipler tarafından.

Şu ana kadar enkaz altından 11 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı.

Şu ana kadar enkaz altından 11 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı. 1 day ago · son dakika gelen haberlere göre malatya'da bina çöktü bina çökmesinin ardından vatandaşlar, malatya'da deprem mi oldu, neden bina çöktü sorularının cevaplarını merak etti. Malatya valisi aydın baruş, göçük meydana gelen binanın enkazından şu ana kadar 13 kişinin kurtarıldığını, 3 kişinin taburcu edildiğini, 2 kişinin yoğun bakımda tedavi. 1 day ago · malatya'nın yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü, ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Enkaz altından 8 kişi yaralı çıkarıldı ve enkazda başka birinin olup olmadığı ise ekipler tarafından. Binanı çökmesi ile içeride vatandaşların kaldığı söyleniyor. Malatya'da iş yerlerinin olduğu 2 katlı bir bina çöktü. Binada 27 kişinin olduğu iddia edildi. 1 day ago · malatya'da 3 katlı bir bina henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı çöktü. Malatya'nın yeşilyurt bölgesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 2 katlı bina, akşam. 1 day ago · son dakika 17:36 malatya'da çöken 2 katlı binaya ait görüntüler ortaya çıktı 17:19 son dakika:

Malatya valisi aydın baruş, göçük meydana gelen binanın enkazından şu ana kadar 13 kişinin kurtarıldığını, 3 kişinin taburcu edildiğini, 2 kişinin yoğun bakımda tedavi. 1 day ago · malatya'da 3 katlı bir bina henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı çöktü. Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık. Şu ana kadar enkaz altından 11 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı. Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye, umke, jandarma, 112 sağlık ekibi sevk edildi.

Enkaz altından 8 kişi yaralı çıkarıldı ve enkazda başka birinin olup olmadığı ise ekipler tarafından. Depremde hasar alan bina, yıkım esnasında kendiliÄŸinden
Depremde hasar alan bina, yıkım esnasında kendiliğinden from cdntr1.img.sputniknews.com
Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık. 1 day ago · malatya'nın yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü, ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Binada olduğu belirtilen 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. 1 day ago · malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü.enkaz altında çok sayıda yaralı var. Şu ana kadar enkaz altından 11 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Enkaz altından 8 kişi yaralı çıkarıldı ve enkazda başka birinin olup olmadığı ise ekipler tarafından. 1 day ago · malatya'da 3 katlı bir bina henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı çöktü.

1 day ago · malatya'nın yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü, ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Binanı çökmesi ile içeride vatandaşların kaldığı söyleniyor. Malatya valisi aydın baruş, göçük meydana gelen binanın enkazından şu ana kadar 13 kişinin kurtarıldığını, 3 kişinin taburcu edildiğini, 2 kişinin yoğun bakımda tedavi. Malatya valisi aydın baruş, yaralıların sağlık. 1 day ago · son dakika 17:36 malatya'da çöken 2 katlı binaya ait görüntüler ortaya çıktı 17:19 son dakika: Malatya'nın yeşilyurt bölgesindeki sıtmapınarı mahallesi i̇nönü caddesi'nde bulunan 2 katlı bina, akşam. 1 day ago · malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü.enkaz altında çok sayıda yaralı var. Binada 27 kişinin olduğu iddia edildi. 1 day ago · son dakika gelen haberlere göre malatya'da bina çöktü bina çökmesinin ardından vatandaşlar, malatya'da deprem mi oldu, neden bina çöktü sorularının cevaplarını merak etti. Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye, umke, jandarma, 112 sağlık ekibi sevk edildi. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. 1 day ago · malatya'nın yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü, ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. 1 day ago · son dakika! Şu ana kadar enkaz altından 11 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı.

Malatya Bina Çöktü / ABD'de 12 katlı bina çöktü, 99 kiÅŸiden haber yok / Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık.. Malatya'da bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık. Enkaz altından 8 kişi yaralı çıkarıldı ve enkazda başka birinin olup olmadığı ise ekipler tarafından. Malatya'da iş yerlerinin olduğu 2 katlı bir bina çöktü. 1 day ago · son dakika gelen haberlere göre malatya'da bina çöktü bina çökmesinin ardından vatandaşlar, malatya'da deprem mi oldu, neden bina çöktü sorularının cevaplarını merak etti.

Advertisement